Nov 152010
 

Som jag tidigare berättat, i min förra blogg så är jag med i Buzzador.  Genom att vara en Buzzador-ambassadör får jag möjlighet att prova nya produkter och tjänster, i gengäld skall jag ge feedback om produkten jag provar och berätta om den för vänner och bekanta. Tidigare har jag fått buzza tjänsten Storytels applikation för iPhone, vilket sedan ledde till att jag började använda den tjänsten, för att jag blev hooked!

Nu har jag fått chansen att testa en ny produkt från Philips, en Wake-up Light. Jag har länge velat prova en sådan lampa, så det känns jätteroligt att jag får möjlighet att testa en genom Buzzador. Genom dem har jag fått köpa lampan till ett förmånligt pris, jämfört med om jag skulle köpt den i en affär. Jag har dessutom 30 dagars ångerrätt, om jag inte skulle vara nöjd.

Med lampan är det meningen att man skall vakna på ett mer naturligt sätt, med hjälp av attden simulerar gryningsljus med ökande ljus under 30 minuters tid. När det är dags för väckning kan man välja att väckas av naturliga ljud som t.ex fågelkvitter, radio eller egen musik via usb-minne. Utöver detta kan man även använda lampan som läslampa och skymningssimulering, dvs den tonar ner ljuset när man skall somna.

Det skall bli spännande att prova och se om det är något som passar oss :)

 15 november, 2010 kl 21:36

  En kommentar till “Wake-up Light”

  1.  

    Jag har också funderat på att köpa en sådan där. Har läst att Philips är dom bästa på marknaden. Så jag ser också framemot att höra vad ni tycker :-)

 Svara

*

* (visas inte)