jan 232011
 

Bloggtävlingen med chans att vinna prover från Cliniderm avslutades vid midnatt och med hjälp av Sebastian har vi nu dragit fyra vinnare! Stort GRATTIS till Anna, Ingrid, Ann-Kristin och Elenore! Ni har fått varsitt mail.

Rätt svar på frågorna:
Två av hudens viktigaste skyddsbarriärer är penetrations- och fuktbarriären.
Det finns 13 produkter för kvinnor i Cliniderms sortiment.

Tack alla som ställde upp i tävlingen :)

————————————–

Nu har jag själv använt Cliniderms produkter i några veckor och det är definitivt produkter jag kan tänka mig att fortsätta använda. De når inte riktigt upp till min favorit Dermalogica, men med tanke på prisskillnaden så är Cliniderm det ett mycket bra alternativ när plånboken är lite tunnare.

Av dessa tre produkter jag fått prova tyckte jag bäst om de två krämerna; Active Protection Day Cream och Age Delay Serum. Jag har använt dem tillsammans, som Cliniderm rekommenderar och jag gillar känslan min hy får efteråt. Rengöringsmjölken tycker jag inte gör riktigt rent, när jag torkar mig på en vit handduk blir det ibland rester från både foundation och mascara kvar. Det är möjligt att den funkar bättre i kombination med deras ansiktsvatten; Ideal Balance Skin Tonic. Den är jag lite sugen på att prova. Jag gillar dock deras rengöringsmousse och hade önskat att den fick en motsvarighet för torr hy. Alla Cliniderms produkter säljs på apotek.

Vill du också få möjlighet att prova produkter och tjänster? Bli en Buzzador! Du kan anmäla dig gratis här.

 23 januari, 2011 kl 22:05

  Kommentera gärna! (3) till “Vinnare i Clinidermtävlingen!”

 1.  

  Åhh tack snälla! Ska bli kul att testa.
  *kram*

 2.  

  Wiiiee! Jag ska alltid vara med i dina tävlingar, verkar ha riktig tur här jämt :-)

 3.  

  jag bara måste skriva en kommentar om fotona. Så himla snyggt fotat Linda!!! hurra!
  kram

 Svara

*

* (visas inte)