okt 132011
 

En ny skiss för Veckans Skiss igen :) Denna gång är det Andrea/Scrapmom som ritat skissen för vecka 39 som ni hittar på Veckans Skiss tillsammans med övriga teamets tolkningar.

Fotot på layouten är taget i slutet av oktober förra året, när jag och Sebastian spenderade en helg på The Lodge utanför Genarp i Skåne. Hösten är helt fantastisk med sina färger!

Jag har ingen favoritårstid, det jag älskar är däremot allt som varje årstid för med sig. Med hösten är det just färgerna, den krispiga luften, gosiga tröjor, de mörka kvällarna som man lyser upp med mysbelysning och levande ljus. Jag längtar till kulmen av dessa färger, så jag kan ta med mig kameran ut i naturen och föreviga även denna höst.

 13 oktober, 2011 kl 11:11

  En kommentar till “Veckans Skiss v39”

  1.  

    Ja hösten har anlänt med besked, solig, klar luft och endast någon grad när man vaknar det känns höstigt!!
    Kram

 Svara

*

* (visas inte)