Nov 152011
 

Snabbscrap är verkligen min melodi! Jag ville verkligen tolka Annas ljuvliga skiss på Veckans skiss denna vecka och hade bara en liten stund till övers igår kväll. Det fanns ingen tid att tänka, välja, vrida&vända utan bara tjoff tjoff och på en halvtimme var layouten klar. Jag blev riktigt nöjd, så mer sånt framöver tror jag :)

Kika in i vår inspirationsblogg och kolla in skissen och de andra tolkningarna!

 15 november, 2011 kl 21:11

  Kommentera gärna! (5) till “Veckans skiss”

 1.  

  Mycket vackert, så fint foto och fina färger till!

  Kram

 2.  

  Jättevacker layout! Extra härligt med ett vårfoto nu i mörka november. Man kanske skulle testa det där med tjoff tjoff för att få igång skaparlusten igen :)

 3.  

  Vilken härlig LO! Fint foto!

 4.  

  Ljuvlig layout med milda fina färger och ett underbart foto!!

 5.  

  Du har tjoff tjoffat väldigt snygg tycker jag!!

  Höstkramen Anna

 Svara

*

* (visas inte)