jan 032011
 

Klockan är: 21:36
Känner mig: full av energi!
Lyssnar på: Robbie Williams – In And Out Of Consciousness Greatest Hits 1990-2010.
Undrar: när jag skall få fotat de där layouterna som ligger klara sedan november typ? Kanske ta ett ryck på torsdag då man har en ärlig chans att fota i dagsljus.

Min morgon: jag vaknade av en otroligt skum dröm som gjorde att jag var tvungen att samla mig lite innan jag gick upp. Jag drömde att jag och min mamma skulle åka till Thailand och för det behövde vi gå på en stor båt som skulle ta oss dit. Vi var på flygplatsen(!) och letade efter båten, men kunde inte hitta den. Vi fick för oss att den tillhörde en rik shejk som bodde på ett högt berg. Så vi tog all vår packning på ryggen och förvandlades till bergsklättare och klättrade uppför något som mest liknande ett berg skapad av röd aluminiumfolie (jag sa att den var skum va??). Väl uppe bröt vi in oss i ett stort flådigt hus tillhörande ovannämnda shejk och hittaden ycklarna till den stora båten, men blev upptäckta och i samma ögonblick kom jag på att vi ju skulle flyga till Thailand och var på väg att  missa flyget…sen vaknade jag. Drömtydning någon??

Min dag: var första dagen efter lite nyårsledigt, kändes helt ok. Jag fick massor med komplimanger för min nya frisyr, kul!

Min kväll: gick lite tidigare från jobbet för att träna ett styrkepass med min personliga tränare Anne. Kändes riktigt bra idag och det verkar minsann som jag har lite muskler gömda bakom isoleringen ;) Kan rekommendera att köpa några timmar med en PT, det har kickat igång mig ordentligt och jag får ordentlig pepp och inspiration till annan träning än tidigare inkörda spår. Bor du i Malmö och är sugen, så kan jag rekommendera Anne som finns på Träningsvärket (som är ett riktigt bra gym).

Nu: skall jag göra mig en kopp te och mysa lite med en bok.
Gillar: att mina muskler ömmar lite =)
Ogillar: att min vänstra fot krånglar. Är stel och gör riktigt ont de första stegen på morgonen. Har gått med det i ett halvår, och har haft hopp om att träning skulle avhjälpa, men icke. Nu blir det ett besök hos fru doktor.
Till sist: önskar jag alla en fortsatt mysig vecka, det är ju en godisvecka med ledig dag och kanske klämdag för några av er?

 3 januari, 2011 kl 21:36

  Kommentera gärna! (3) till “Vad sägs om en dagens?”

 1.  

  hade ju varit trevligt med en sådan resa, fast ej missat flyget

 2.  

  Å jag älskar dina dagens! Kanske får komma på ngt liknande!
  Sen gillar jag att du skriver Fru doktor! Sånt är viktigt!!! Hoppas du får ordning på det onda.
  Kram

 3.  

  Det kan inte vara hälsporre du drabbats av? Just det där att det gör ont när du stiger upp på morgonen. Känner igen det där. Det kan komma efter att man trampat fel och sedan kan det hänga kvar. Jag får tillbaka det när jag tex gått i högklackat eller ”fel” skor. Det som tyvärr brukar hjälpa bäst är kortisonspruta.

 Svara

*

* (visas inte)