feb 112015
 

150209-140758-_MG_4355 kollage

Väggarna i vår trappa upp till andra våningen har hittills varit ganska tomma och opersonliga. Sedan länge har vi tänkt oss att fylla den med bilder, posters och tavlor som betyder mycket för oss.

Nu har vi äntligen fått tummen ur :) På väggen i andra trappsatsen hänger två canvastavlor på Melker och Milo och i första trappavsatsen har vi fått upp två tavlor på varsin vägg. Den ena är en poster från Isa form och den andra, med pojkarnas födelsedatum har min goda vän Aase gjort. Den stora tavlan som hänger ovanför skall bort och sedan skall båda väggarna fyllas med bilder och tavlor i alla möjliga storlekar.

(null)

(null)
Känns som en bra början!

 11 februari, 2015 kl 16:26  Etiketter: ,

  Kommentera gärna! (3) till “Tavelväggar”

 1.  

  Så fint!! Jag har inte satt upp någonting på väggarna i vår trapp än. Så himla svårt att bestämma vilka bilder, villa ramar och om vi ska något speciellt tema. Sådana här projekt är inte bra för min beslutsångest ;-)

  •  

   Ja, det innebär en del beslutsångest haha! Men jag bestämde mig för att bara köra, sätta upp en-två tavlor och bytta på allt eftersom. Vi skall blanda mobilbilder, posters, bilder från nyfödd/gravidfotografering och bilder jag tagit med min stora kamera. En härlig blandning från vårt liv helt enkelt. Sedan kommer de bytas ut allt eftersom.

   Kram till dig! <3

 2.  

  Så fint!!! Tror jag ska göra nåt liknande när vi flyttar i sommar.

 Svara

*

* (visas inte)