jan 172012
 

I nummer två av Inzpira Magazine hade jag med en layout på temat ”snabbscrappat”. Jag fick frågan om jag ville bidra med en layout som jag scrappat på under 30 minuter, och det ville jag såklart jättegärna :)

Så här blev min layout.

Den tog 25 min inkl torktid att göra. Jag gillar snabbscrapp, jag scrappar som bäst när jag inte tänker så mycket ;) På sidan 30 i Inzpira Magazine nr 2 finns mitt bidrag, tillsammans med bidrag från min söta vän Fia och två andra superduktiga scrappare.

 17 januari, 2012 kl 09:42

  Kommentera gärna! (2) till “Snabbscrappat i Inzpira”

 1.  

  Mycket läckert med alla små cirklar som detaljer….

  Gillar att inspireras av Inzpira ;) SIsta numret har en läcker grej jag ska testa på fritids i veckan…. Tavlan med alla vaxkritor, den lockade mig :)

  Ha det gott!! Kram AA

 2.  

  Vad kul! Layouten blev superfin! :-)

  Var gärna med och tävla på min blogg! :-)
  Kram

 Svara

*

* (visas inte)