feb 102012
 

Ja, inte ligger vi på latsidan så här den sista månaden innan bebisens ankomst. Idag är det 30 dagar till vräkningsdatum och vi har mycket att hinna med innan dess. Jag är med andra ord helt med på att ge vår lille bebis en extra frist på 1-2 veckor på hyreskontraktet ;)

Vi skall först och främst få ut lägenheten till försäljning, vilket innebär att snygga till så vi har något att visa upp i en visningsannons. Första steget är att tömma vårt kombinerade dator- och scraprum och inreda det som barnrum på ett snajsigt sätt, så det både blir funktionellt för oss och snyggt på foto. Och där är vi nu, i ett enda kaos :)

Allt skall ner i flyttlådor som sedan skall hämtas av flytt- och lagringsfirman med det fräcka namnet ”Pastor Svärds pojkar”, som skall lagra allt fram till det är dags att flytta in i huset. Nästa steg blir en tur till Ikea, för inköp av diverse saker till barnrummet, bland annat en säng som skall in i hörnan på bilden ovan och fungera som säng/soffa. Fotografering av lägenheten blir det nästa helg, så det gäller att ligga i :)

Är det för övrigt någon annan som får en creepy känsla av Biltemas flyttkartonger? Det känns som Jason från Fredagen den 13:e-filmerna skall komma uppkrypandes ur lådorna :S

 10 februari, 2012 kl 22:46

  Kommentera gärna! (3) till “Packa, fixa och dona”

 1.  

  Det är ett stök att flytta, men vad bra att ni kan lagra lite….

  Hoppas det går bra med visning och försäljning.

  Kram Aase

 2.  

  Huja, sälja lägenhet är inte ett kärt nöje och massor av jobb. Hoppas det blir en bra försäljning! Kram
  Karin

 3.  

  Håller med ang. flyttkartongen. Det är ngt med kombon hockeymask – basebollträ, det funkar inte riktigt.
  Nu har verkligen fullt upp! Lycka till med allt och var rädda om varandra!

 Svara

*

* (visas inte)