Om MrsLi

 

Välkommen in i min värld, i ord och bild! Jag bloggar för att bevara minnen, för att kunna återvända och minnas när den tiden kommer då en säger att tiden bara har rusat iväg.

Jag heter Linda och är gift med min bästa vän Sebastian. Jag är mamma till två skatter, Milo som föddes i mars 2012 och Melker som är född i juni 2014.  Vi bor i ett rött litet hus i lilla samhället Genarp, som ligger några mil utanför Lund. Här växte Sebastian upp och det känns bra att våra söner får växa upp med naturen runt knuten. Jag själv är uppvuxen i Strömstad, västkustens pärla!

Min stora passion är att fotografera. Så länge jag kan minnas har jag tagit bilder. Ett annat stort intresse är scrapbooking, där jag lyckats hitta en kreativ ådra som jag känner att jag behärskar till skillnad från pensel eller penna. Jag har scrappat sedan 2004 och har genom denna hobby funnit många vänner, utspridda över hela landet. Båda dessa två intressen är i grund och botten ett uttryck för mitt driv att minnas och bevara. På fritiden driver jag ett företag som fotograf, kika gärna in på min företagssida Fotograf Linda Griffin. Jag tycker även om att läsa och lyssna på böcker, älskar Storytel!

Jag blir jätteglad om du dröjer dig kvar för att skriva några rader till i en kommentar. Om du har en blogg eller hemsida, glöm inte att skriva in din webbadress så besöker jag dig!

Plattform: WordPress
Tema: Suffusion theme by Sayontan Sinha
Header: Marie Holmström – www.sockergrynet.se
Ikoner för sociala medier: www.sannasrum.se

Alla bilder på bloggen är tagna av mig, om inget annat anges.  Det är inte tillåtet att låna med sig bilder, texter eller annat utan tillstånd från mig.

Copyright © mrsli.se

 21 maj, 2010 kl 20:13

  En kommentar till “Om MrsLi”

  1.  

    Hej,

    Jag kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg från början, men har i alla fall läst den emellanåt i flera år, utan att kommentera en enda gång. Nu hade jag inte titta in på länge, så idag fick jag läsa ikapp rejält. Insåg då att en hel del i ditt liv överensstämmer med mitt! Jag och min man firade också 10 år i år, fast i maj istället för juni. Vi fick också en son förra året, fast i april istället för mars. Vi har också en Brio Go med svart sittdel (dock med svart chassi, ni ser ut att ha grått). Dessutom har vi likadan ”skötväska”, den från Stadium!

    Roligt att följa ditt liv via din fina blogg, du tar jättefina bilder och skriver så trevligt!

 Svara

*

* (visas inte)