maj 072013
 

Jag är med i något som heter Buzzador, via dem får jag testa olika produkter och tjänster mot att jag recenserar och berättar om detta för vänner och bekanta och även här i bloggen, på facebook och instagram. Det är helt kostnadsfritt att gå med och oftast får man prova produkter gratis, men ibland blir man erbjuden att köpa en dyrare produkt till rabatterat pris. Det är dock helt upp till en själv vilka kampanjer man ansöker om att bli utvald till.

För ett tag sedan fick jag en inbjudan till att prova Lego Duplo och det nappade vi på. Igår hämtade vi ut boxen och testade lite efter middagen. Det setet som vi får prova heter ”Bygg & Lek” och är ett startpaket som innehåller 17 extra stora klossar i olika former och färger. Setet passar barn i åldrarna 1-3 år.

Milo blev direkt intresserad när han och Sebastian började packa upp lådan. Sebastian byggde ihop några klossar och Milo testade att plocka isär, öppna de små dörrarna och stoppa in den lilla björnen. Han testade också hållfastheten i bygget ;) Milo är just nu mer i ”plocka- och sortera”-fasen, men jag tror dessa kommer bli perfekta att bygga med tillsammans på golvet. Vi är lite sugna på att köpa ett annat set att komplettera detta med.

bild 1

bild 2

bild 3

Med vårt paket fick vi rabattkuponger på 20% rabatt på produkter från Lego Duplo hos BR leksaker. De tre första som kommenterar och skriver vilket set ni gärna hade sett flytta hem till er får en rabattkupong på posten :) Kupongen är giltig till och med den 31 maj 2013 och gäller endast i fysisk butik.

Vill du också få möjlighet att prova produkter och tjänster? Bli en Buzzador! Du kan anmäla dig gratis här.

  Kommentera gärna! (3) till “Lego Duplo”

 1.  

  Tja, lite tidigt än, men med tanke på alla föräldralediga kompisar med barn i varierande ålder skulle nog lite duplo-rabatt inte vara fel ;) ”Bygg och dra” hade varit en hit!

  •  

   Vad kul, det är precis det setet vi spanat in och har tänkt köpa som komplement till Milo :) Jag skickar en rabattkupong och en Lego Duplo-folder till dig!

 2.  

  Vad roligt det ser ut!!! Tror Emma hade gillat ”Börja bygga”. Hon är fascinerad av ögon, vill ta på allas ögon och pekar på ögon i böcker m.m och figurerna i Börja bygga ser ut att ha stoora ögon ;-). Verkar som att vi har tur och är en av de tre första…hihi.

 Svara

*

* (visas inte)