Dec 172011
 

I september fick jag det stora förtroendet att föreviga Maja & Bjørn på deras bröllopsdag! Maja, som också kommer ifrån Strömstad, har jag känt sedan barndomen och jag blev så glad när hon frågade om jag ville vara deras fotograf på deras stora dag!

Den 17 september gifte hon sig med sin Bjørn i Strömstad kyrka, ett mycket vackert och känslosamt bröllop. Här kommer en liten sneak-peak från porträttfotograferingen efteråt :)

Håll utkik efter fler foton på detta vackra brudpar inom kort!

 17 december, 2011 kl 11:57

  Kommentera gärna! (4) till “Kärlek ♥”

 1.  

  <3

 2.  

  Jag äter 50 mikrogram/dag. MVC-läkaren tyckte att jag skulle ta 50 varannan och 25 varann istället för att se om hjärtklappningen blir bättre. Tycker inte jag haft så mkt hjärtklappning under graviditeten förrän jag började med Levaxinet i slutet på oktober. Men det kan ju också bero på att man blir större och större och flåsigare. Hoppas allt är bra med dig och bebis! :) Kram.

 3.  

  Vad duktig du är!!!!
  Vilket minne du skapat till de nygifta två :) ♥

  Kram

 4.  

  Så vackra foton, Linda!

 Svara

*

* (visas inte)