maj 222011
 

Jag älskar att läsa, men tar mig aldrig tiden till det trots att jag egentligen har all tid i världen. Gissa tre gånger vad som istället tar upp det mesta av min tid? Ledtråd: börjar på D och slutar på atorn ;) Jag har grymt mycket olästa böcker i min bokhylla som jag vill läsa, jag skall bara…

Men nu, äntligen, har jag hamnat i ett läsflow! Betar av bok efter bok, en go känsla. Just nu läser jag Patrik Sjöbergs biografi. Jag har bara läst några kapitel, men den är riktigt bra skriven. Tänk vad som kan pågå bakom fasader….

De senast lästa böckerna: Fladdermusmannen av Jo Nesbø, Hjärnkoll på maten av Martin Ingvar och Gunilla Eldh, Solstorm av Åsa Larsson och Laura, flickan från havet av Carolina Gynning.

Nu skall jag sätta mig och läsa :)

 22 maj, 2011 kl 17:59  Etiketter:

  Kommentera gärna! (3) till “Just nu…”

 1.  

  Visst är det härligt med att läsa, jag gör det varje dag och det har verkligen hjälpt mig under detta tuffa år. Jag tokgillar att sjunka in i en bok och bara vara….
  Så jag släpper datorn och sätter mig i soffhörnet och fortsätter i Elisabet Gerges senaste bok: ”Denna dödens kropp”
  Sedan väntar en ny serie av Ann Cleeves:Dolda djup, den ser jag fram emot att läsa för
  hennes serie om Shetlansöarna som handlar om en polis och hans liv var verkligen lättlästa och bra den första heter, Svart som natten finns fyra stycken….
  För att inte tala om Sheila O´Flanagans böcker, Syskonkärlek bla lättlästa och underhållande om livet på Irland :)

  Lite lästips en söndakväll, Kramis Aase

 2.  

  Ja tänk vad mycket man skulle hinna om inte datorn fanns, men å andra sidan så skulle man missa mycket också ;-) Jag har tyvärr en förmåga att fastna framför datorn istället för att ta mig för något när jag har tråkigt. Borde t ex pyssla eller läsa mer. Älskar också att läsa böcker. Det brukar gå i vågor, men nu har det hållit i sig flera år :-) Gissar att det kommer ändras efter augusti dock – hehe ;-)

 3.  

  Älskar också att läsa men precis som för dig är datorn en stor tidstjuv och jag älskar även att fotografera så det är det som upptar det mesta av min tid. Men det går faktiskt att kombinera till en viss del då jag för det mesta ”läser” ljudböcker. Patrik Sjöbergs bok finns på min önskelista och jag har flera böcker här hemma som bara väntar på att bli lästa ;-)

 Svara

*

* (visas inte)