sep 182013
 

ikroppenmin1

En vacker röst har slocknat! Kristian Gidlund förlorade mot cancern. Så otroligt sorgligt. Jag har stundtals följt hans blogg, lyssnade på hans sommarprat och har länge tänkt beställa hans bok. Idag gör jag det.

Tack för alla de vackra, nakna och insiktsfulla orden Kristian Gidlund! Du har öppnat ögonen på mig om vad äkta lycka är, att ha hälsan. Jag skall förvalta det. Vila i frid!

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra. Kram din pappa som aldrig fanns. – Kristian Gidlund

Lyssna gärna på hans vackra sommarprat, naket och ärligt.

Sen vill jag uppmana till att bli månadsgivare till Cancerfonden och Barncancerfonden om du känner att utrymmet finns. 50 kr som dras automatiskt varje månad till cancerfonden och barncancerfonden. Det är en investering för livet, mitt eller någon annans, det spelar ingen roll!
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/regelbundetgivande/
http://www.barncancerfonden.se/stod-oss/bli-manadsgivare/

 18 september, 2013 kl 08:06  Etiketter: ,

  En kommentar till “I kroppen min”

  1.  

    Väldigt gripande bok.

 Svara

*

* (visas inte)