feb 232012
 

I början av januari läste jag om Glossybox på flera olika kändisbloggar. Det lät som ett spännande koncept, så jag bestämde mig för att testa.

Varje månad får man hem en box med fem skönhetsprodukter i mindre förpackningar från kända märken (men som kanske är mer eller mindre kända i Sverige än så länge). Det kostar 139 kr per månad och om man recenserar de produkter man får med i boxen, kan man tjäna ihop poäng som man efter ett antal boxar kan byta in mot en gratis box. Det finns olika varianter av innehåll i varje box, och man får fem av dessa utvalda produkter.

Jag fick min första box i slutet av januari och den innehöll flera härliga produkter! Bara att få hem och packa upp boxen kändes lyxigt, allt är snyggt förpackat i en puderrosa box och produkterna ligger inslagna i silkespapper :)


Matrix Biolage Colorcaretherapie Schampoo och Conditioner – definitivt produkter jag kan tänka mig att köpa igen. Luktar gott, löddrar mycket och är drygt.

Eyeko Fat Eye Stick – krämig ögonskugga i pennform. Denna har jag inte hunnit använda ännu.

Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel – en genomskinlig lättflytande gel man applicerar under den vanliga hudkrämen. Jag har under graviditeten fått ännu mer torra partier i ansiktet än vanligt. Främst på kinder och i panna som dessutom blir blossande röda efter att jag duschat. Jag har använt den här gelen ett tag och faktiskt upplever jag att de torrare partierna blivit mindre röda. Fast jag kommer aldrig betala nästan 800 kr för en förpackning på 100 ml framöver, hur bra den än är.

Rituals Foaming Shower Gel – en härlig duschgel som blir till skum när man blandar den med vatten. Luktar fantastisk gott och skummar ordentligt med bara en liten klick. En favorit i boxen, och färgen på flaskan passar ju bara så bra i vårt badrum ;) Denna produkt fick man i normalstor förpackning.

LCN – OGNX (”Organics”) Intensiv Hand Cream – jag som är en ”sucker” för handkrämer var nyfiken på denna. Och den är bra som handkräm, går snabbt in och håller mina händer mjuka länge. Den stora nackdelen är dock att den luktar salva och det är jag inte intresserad av. Så nej, jag betalar inte nästan 200 kr för en normalstor flaska handkräm som får mig att tänka på sjukvård.

De produkter jag kan tänka mig att köpa igen, utifrån dessa prov är Matrix schampoo och balsam samt duschgelen. Nu väntar jag spänt på nästa box, som skall skickas ut nu i slutet av februari. Någon annan som testat Glossybox?

  Kommentera gärna! (2) till “Glossybox”

  1.  

    Vilken smart box
    Denna måste jag prova

    Kram Maja

  2.  

    Så smart koncept och snygg låda med lyxigt innehåll! Perfekt att få mindre förpackningar ju! Detta ska jag nog testa :)

 Svara

*

* (visas inte)