feb 052015
 

laplandecostore1

Vi har alltid haft vanliga nappflaskor i plast som går att köpa i vanlig matvarubutik. Idag när jag drack från Melkers vatten kände jag som så många gånger förr att det smakar riktigt räligt efter ett par timmar i nappflaskan. Jag har tänkt på det många gånger, men inte fått tummen ur…och idag fick jag nog. Vatten skall smaka vatten, inte ha bismak av plast. Milo har redan en vattenflaska från Kleen Kanteen som vi är supernöjda med. Nu är det Melkers tur att få något gott att dricka ur. Efter lite googlande hittade jag dessa nappflaskor i glas med silikonhölje om, från märket Lifefactory. Jag beställde hem en stor och en liten från Lapland Eco Store.

Jag passade även på att beställa en deodorant som jag hört gott om, en stekspade i bambu och påste som både ser och låter gott.

laplandecostore2

 Svara

*

* (visas inte)