jul 072012
 

Natten till den sjunde juli för ett år sedan kunde jag inte sova, för jag anade att något stort var på gång. Denna gången kändes ”kansket” lite mer på något sätt. Tidigt på morgonen tassade jag upp, tog testet, väntade, tittade och hjärtat både slutade slå och slog dubbla slag samtidigt. Var det på riktigt? Jag väckte Sebastian och visade honom, vi tog några tester till…för säkerhets skull. Till slut trodde vi på det!

Äntligen var det vår tur, efter en lång resa! Resten är historia, ett år senare har vi världens finaste Milo och kan kalla oss familj ♥

Vid soluppgången den 7 juli 2011

v8+2

v10+2

v12+3

v32+1

Fyra dagar efter beräknad födelsedatum som var den 11 mars

2 timmar gammal, den 26 mars 2012

Vårt allt ♥

 7 juli, 2012 kl 13:05

  Kommentera gärna! (2) till “För ett år sedan”

  1.  

    Javisst är det en häftig resa! Jag tog tre test innan jag var säker ;-)

  2.  

    Underbart att ni fick ert efterlängtade barn! :-)

    Jag brukar också tänka tillbaka på hur allt var för ett år sedan, förra året var ju så VÄLDIGT annorlunda mot nu när man har ett litet barn!

    KRAM

 Svara

*

* (visas inte)