mar 102012
 

Jag är flitig användare av Instagram (finns bara för iPhone) och många av mina foton här på bloggen kommer för tillfället därifrån. Jag älskar det, det är ett smidigt och snyggt sätt att dokumentera ens vardag, och även ta del av andras. Följ mig gärna där om du själv har Instagram. Jag heter lindagriffin där.

Så här har vi veckan som gått, genom några utvalda instagramfoton. Jag har bland annat varit inom både Lindex och KappAhl och kunde såklart inte låta bli att shoppa lite söta bebiskläder. Det finns så mycket fint :) I onsdags satt jag återigen i väntrummet på ultraljudsavdelningen på Kvinnokliniken i Malmö. Jag blev tillfrågad vid senaste ultraljudet om jag ville delta i en avhandlingsstudie där man testar ett nytt sätt att undersöka fosters hjärtan för att hitta hjärtfel som annars är svåra att upptäcka med metoder som finns idag. Roligt att få bidra och samtidigt få titta in  hos vår lille kille en sista gång.

Varje morgon blir det frukost framför Nyhetsmorgon, oftast med solen strålande in genom fönstret. Vardagslyx! Och senare i veckan fikade jag med en annan blivande mamma som jag träffat via Familjeliv. När jag i sakta mak promenerade hem fick jag massor med solstrålar i ansiktet, vilket man inte kunde tänkt sig på morgonen då det låg ett vitt täcke på marken.

 10 mars, 2012 kl 13:50

  En kommentar till “En vecka i början av mars”

  1.  

    Underbart med en skön start framför Nyhetsmorgon och en god frukost
    Jag har Instagram på min Iphone, men har nog inte riktigt förstått vad det är får kolla lite till ;) Gillar ju tekniska saker!

    Nu hoppas jag du har det bäst, njuter av lugn och ro och att Bäbis snart anländer :)

    Tusen Kramar Aase

 Svara

*

* (visas inte)