Dec 202010
 

Tänkte starta en ny kategori här på bloggen, inspirerad av ByVanilla och Lilija. Jag gillar idén att sammanfatta dagen, låta min familj se vad mina dagar går åt till och spara lite vardag för mig själv att blicka tillbaka på, även om det såklart inte kommer bli varje dag…utan när jag känner för det :)

Klockan är: 22:48 *piip*
Känner mig: trött och lite fundersam.
Lyssnar på: Tove Styrke
Undrar: om man kan lita på att det blir en vit jul i år? Det sägs nämligen att det skall regna på julafton :(
Min morgon: blev en lugn och skön eftersom jag vaknade innan klockan ringde. Vi tog bilen till jobbet eftersom ett stort paket skulle lämnas på posten för vidare färd mot Strömstad.
Min dag: har gått i ett med problemlösning, möten och jobbfix. Innan jag visste ordet av var det lunch och innan nästa ord blev sagt var det dags att susa vidare mot kvällens aktiviteter…
Min kväll: började med en timme på gymmet med mina blygsamma muskler och fortsatte med lite städning hemma, kvällsmat, photoshop (som rättstavningen ville få till pistolhot..) och blogg.
Nu: funderar jag på att gå och lägga mig istället för att bli sittandes för länge framför denna skärm.
Gillar: att det bara är fyra dagar kvar till julafton och alla julklappar är fixade!
Ogillar: att Musikhjälpen är slut, har grav separationsångest!
Till sist: har jag bestämt mig för att mina visdomsord för 2011 blir att: den som inte har tid att träna får senare i livet avlägga tid för sjukdom. Jag är expert på att förhandla med mig själv på träningsfronten, men nu blir det ändring på det. Basta!

 20 december, 2010 kl 22:54

  En kommentar till “En liten bit vardag att bevara”

  1.  

    Kul att läsa om din dag. Har också funderat på att starta en likadan kategori, har sett den hos Lilija länge. Men det har inte blivit av, kanske något för 2011. Har även funderat på att starta en bokrecensionskategori. Men så fort jag bestämde det så försvann läslusten, något irriterande….

    Hoppas du har en bra dag. Här skiner solen samtidigt som det faller fina snöflingor. Ser ut som även vi får en vit jul i år :-)

 Svara

*

* (visas inte)