jan 112011
 

Klockan är: 23:28
Känner mig:
som en tröttmössa.
Lyssnar på:
Euforia – Helen Sjöholm sjunger Billy Joel. Såååå bra!
Undrar:
just ingenting för tillfället, är för trött =)
Min morgon:
bestod av jag försov mig lite. Jag gillar att ha gott om tid på mig på morgonen, och det fick jag inte i morse. Jag hann ändå till jobbet i någorlunda tid.
Min dag: har varit hektisk med mycket på jobbet och supportärenden som krävt snabba insatser.
Min kväll:
har varit fullspäckad. Cyklade hem en timme tidigare från jobbet för att starta igång ett dubbeltvättpass. Under tiden klämmer jag in ett pass IndoorWalking, handlar och hämtar ett paket från mitt uthämtningsställe (en present från finaste Anna-Carin, mer om det en annan dag ;) Väl hemma igen var det bara att fortsätta fixa med tvätten och därefter vika in den fint i skåpen. Samtidigt klappar jag på stackars Sebastian som ligger utslagen med feber :(
Nu: är det dags att borsta gaddarna och börjar räkna fåren!
Gillar: den stora maffiga tulpanbuketten som står på matsalsbordet. Älskar att tulpansäsongen har börjat ♥
Ogillar: att vi ännu inte orkat montera ner julen i lägenheten, planen är dock att den till helgen skall vara spårlöst borta!
Till sist: kan jag meddela att jag gluttade ut i mörkret och ser att det snöar. Minsann!

 11 januari, 2011 kl 23:28

  En kommentar till “En helt vanlig tisdag”

  1.  

    Visst är det underbart med tulpaner!! Hela våren står det alltid en bukett i mitt vardagsrum!

 Svara

*

* (visas inte)