Dec 242010
 

Klockan är: lite över midnatt.
Känner mig: förväntansfull!
Lyssnar på: tv:n som står på i vardagsrummet.
Undrar: hur vägarna kommer se ut imorgon, när vi skall köra till Genarp.
Min morgon: ja, den började som vanligt med dusch, göra mig i ordning och äta frukost. Packade in mig i stora vinterjackan, och hängde på mig datorväska, handväska och diverse soppåsar att slänga. När jag kommer ner till garaget inser jag att jag inte kommer att få upp porten på grund av all snö…så det var bara att packa sig upp i lägenheten igen och jobba hemifrån. Att jag inte insåg det från första början…nåja, att gå i trappor är motion :)
Min dag: jobb, jobb, jobb  som varvades med paketinslagning och lyssna på julmusik.
Min kväll: har ägnats åt att slå in de sista paketen, rulla tryfflar, klä vår minigran och laga en god tomatsoppa som vi åt köttbullar till.
Nu: är det hög tid att och lägga sig!
Gillar: att det är julafton ♥
Ogillar: att den rätta julkänslan inte infunnit sig, kanske kommer den med risgrynsgröten som vi skall äta till frukost imorgon?
Till sist: GOD JUL!!!

 24 december, 2010 kl 00:13

 Svara

*

* (visas inte)