jan 052011
 

Idag har jag varit och hämtat ut ett lyxigt paket från Buzzador med produkter från Cliniderm som jag tidigare skrivit om att jag skall testa mot att jag får produkterna gratis hemskickade. Paketet innehöll en flaska Ultra Soft Cleansing Milk, en flaska Active Protection Day Cream och en flaska Age Delay Serum, samtliga är anpassade för normal/torr hy. Alla produkterna går att köpa på Apoteket.

Jag har testat alla redan ikväll och första intrycket är mycket gott! Jag har en väldigt torr hy och behöver mycket fukt. Jag har de senaste åren använt en kräm för mycket torr hy från Dermalogica som jag varit jättenöjd med, men som gräver hål i plånboken. Nu återstår det att se om Cliniderm kan nå upp till den kvaliteten, men känslan efter att ha använt både rengöringsmjölken och krämen ikväll bådar gott. Tumme upp för förpackningarna som är både snygga, lyxiga och hygieniska och för att produkterna inte innehåller mineraloljor. Tumme ner för att produkterna innehåller parabener (konserveringsmedel) som kan vara allergiframkallande och hormonstörande.

Det är inte bara jag som skall få prova produkter från Cliniderm :) Jag har även söta gåvoboxar med prover på 6 olika produkter från Cliniderm som mina bloggläsare kommer att få tävla om. Håll utkik, en tävling annonseras inom kort!

Vill du också få möjlighet att prova produkter och tjänster? Bli en Buzzador! Du kan anmäla dig gratis här [klicka].

 5 januari, 2011 kl 23:04

 Svara

*

* (visas inte)