aug 252013
 

Den sista dagen på inskolningen lämnade jag Milo vid strax efter sju och som avtalat med Ulla, gick jag strax därefter för att testa att ha honom hos henne nästan en heldag. Det kändes oerhört märkligt att promenera hem och ha 7 timmar framför mig, helt utan Milo. Jag började lite trevande med att dricka en kopp kaffe och äta frukost och sedan gick jag loss i arbetsrummet med saker jag behövde göra ;)

Jag fick skickat bildrapporter under dagen, med glada bilder på Milo! Underbart att se och det känns bra i hjärtat när man ser att han trivs och är glad. Efter deras eftermiddagsfika åkte jag och Sebastian tillsammans och hämtade Milo vid dagmammornas gemensamma lokal ”Äpplegården” som ligger ett stenkast från Ulla. Milo hade INTE tid med oss, utan hade fullt upp med att leka (och äta äpplen från det stora äppleträdet mitt på gården).

Summa summarum så har vi haft en fantastisk inskolningsvecka som gått långt över förväntan! Vi är medvetna om och förberedda på att det kommer att komma bakslag och ledsna morgnar, men än så länge verkar det i alla fall gå bra . Vi känner att vi valt rätt och att detta kommer bli bra för Milo :) På måndag kör vi skarpt. Sebastian kommer jobba hemifrån, så om det skulle krisa, har han möjlighet att hämta tidigare.

20130824-235145.jpg

 Svara

*

* (visas inte)