feb 022011
 

Dessa tre bilder ingick i min slutuppgift på kursen Digital Bildbehandling. Uppgiften gick ut på att med tre bilder förmedla ett påstående och med bildbehandling förstärka budskapet. Det var lite klurigt tycker jag, men jag gjorde ett försök och blev ju som sagt godkänd :) Denna text ingick bland annat i  min dokumentation i slutuppgiften:

Det jag vill förmedla med dessa tre bilder är den närhet som finns mellan brudparet och som blir deras egen lilla värld på deras stora dag som de delar med så många nära och kära. Ofta får brudparet denna egna intima stund i samband med fotograferingen, då de enbart är fokuserade på varandra. Min tanke är att genom bildbehandling foga samman dessa tre foton och ge dem samma känsla av ”bara vi två” i denna stund som brudparet hade tillsammans. Jag ser framför mig de tre fotona hänga inramade på en vägg och utöver det klassiska bröllopsfotot låta brudparet minnas tillbaka till denna egna stund de hade tillsammans.

Vad tycker ni, har jag lyckats förmedla en intim ”bara vi två”-känsla?

 2 februari, 2011 kl 08:18

  Kommentera gärna! (7) till “Bara vi två”

 1.  

  Det har du verkligen! Det är jättefina bilder! :-)

  Kramar

 2.  

  Jätte vackra foton!!

 3.  

  Utan tvekan!
  Superfina foton!

 4.  

  Underbara foton! Tack för tipset om kursen förrensten. jag ska söka den till hösten. Den verkar så spännande. Kram

 5.  

  Pssttt… nu finns prickarna på inlägg på bloggen…

 6.  

  Hur snyggt som helst ju

  Du är riktigt bra på detta =))

  Kram

 7.  

  Absolut! Så fina foton

 Svara

*

* (visas inte)