Nov 262012
 

Idag har vi haft Milo hos oss i 8 månader ♥ Vi hade en liten fotosession i morse i fint morgonljus som strålade in i köket. Jag apade mig rejält där jag kröp omkring på golvet, för att få de där härliga leendena från honom. Mot slutet åkte strumpan av och så tröttnade han på mig och lade sig på mage och började pyssla med annat :)

Milo sitter nu helt stadigt till skillnad från förra månadsdagen då han oftast föll som en fura om man satte honom på rumpan. Två tänder stoltserar i munnen och de senaste dagarna upprepar han mam-mam-mam och bab-bab-bab mest hela tiden :) Han har (till sin mammas stora glädje) ännu inte förstått att man kan röra sig framåt eller bakåt ännu, bara runt runt. Vi får väl se när han knäcker den koden, då är friden slut ;)

 

  Kommentera gärna! (2) till “Milo 8 månader”

  1.  

    Sötnos! Ja du, nu är det snart slut på friden ;-)
    Linus har också en sådan där boll. Köpte den inför en resa i vintras. Tänkte att eftersom han ÄLSKAR tvättlappar på allt så borde en boll med massa lappar göra succé. Du kan kanske gissa vilken lapp som blev populärast ;-) Förstår inte hur han ens kunde urskilja den från dom andra.

  2.  

    Vilken goding. Tänk att han redan är 8 månader. De växer så snabbt de små liven.

 Svara

*

* (visas inte)