jan 262012
 

Tre frågor vi får ofta nu för tiden. Ofta ställda direkt efter varandra i den ordningen :)

– Jaha, när är det dags?
– Vet ni vad det för sort?
– Åh vad roligt, har ni bestämt något namn då?

Och svaren blir:

– Omkring 11 mars.
– Ja, en liten pojke!
– Ja, men det håller vi för oss själva ;)

Så här såg det ut i slutet av mars förra året, i vackra Slottsparken. Mars känns som en perfekt tid att sätta en liten bebis till världen, när man samtidigt hälsar härliga våren välkommen!

 26 januari, 2012 kl 22:55

  Kommentera gärna! (7) till “3 frågor & 3 svar”

 1.  

  Japp,håller med. Jojo är född 6 april (för 20 år sedan) och det var perfekt. Bra också att man kan ha kalas utomhus för det mesta. Å vad kul, ser fram emot att träffa den lille krabaten!

 2.  

  Mars är en perfekt månad att föda! Båda mina är födda 28.e mars (japp, samma dag men två år emellan!). Det är så mycket lättare att komma ut på barnvagnspromenader när solen skiner ut och så hinner krabaten växa till sig lite innan den varma sommaren kommer.

 3.  

  Jag minns det där med frågorna. Å sen när barnet är fött så är det en annan sorts frågor som ALLA ställer hela tiden. HAr du mat? Sover han? Å så fick vi frågor om Lilos namn :)

  Måste fråga om ni var på specialultraljud för att få reda på kön? Här i trollhättan så får man inget veta.

  kramkram

 4.  

  Mina två tjejer är födda i i mitten av februari och början av mars, underbara månader att vara hemma och njuta av den lilla/lille, våren är på G och sommaren kommer så småningom…. Så visst är det mycket spännande framöver.
  Ja tänka alla dessa frågor som kommer :) Men det är ju spännande även föromgivningen :=)

  Ha en skön helg, njut av lugn och vinter snart nog är våren här!

  Kramkram Aase

 5.  

  Japp, mina barn är födda 24 resp 27 mars och det var perfekt.
  Ha det riktigt härligt, Linda!

 6.  

  Så härligt det låter, Linda! Jag har ett november-barn och ett i mars. Visst är det härligt och enklare att ta sig ut snabbt utan för mycket bökande med kläder både för mor och barn!!

 7.  

  Roligt med ett marsbarn. Precis som du säger underbar tid att hälsa ett litet barn välkommen när våren knackar på dörren. Jag har en januaritös och en marstös. :) Själv är jag ett aprilbarn.
  Kram

 Svara

*

* (visas inte)